CM Storm Enforcer midi ház - korrekt


Szerző: Kov | Dátum: 2011-04-18 11:09:30 | Rovat: Hardver


..az utóbbi időben megjelenő Gamer számítógépházakat annyira szolid külcsín jellemzi, hogy sokszor azt is nehéz eldönteni, valójában kiknek készült a termék. Nincs ez másként a CM Storm Enforcer tornyával sem, hiszen a HAF 912 alapjaira épült torony kifejezetten visszafogott külsőt kapott..Visszafogottan stílusos házikó játékosoknak és PC rajongóknak:


A Cooler Master gamer piacra kihegyezett albrendje, a CM Storm bemutatta legújabb midi házát, az Enforcer-t. Már első ránézésre is látszik, hogy valóban a játékos felhasználók állnak a célkeresztben, ettől függetlenül egyáltalán nem lehet ízléstelennek vagy tolakodóan giccsesnek mondani, matt (vagy inkább selymes) fekete fényezése és finom vonalai kifejezetten tetszetőssé teszik.


CM Storm Enforcer - A Cooler Master gamer kínálata újabb sikergyanús egyeddel bővül

CM Storm Enforcer - A Cooler Master gamer kínálata újabb sikergyanús egyeddel bővül


A 229 (D) x 484.5 (H) x 523.5 (D) mm-es, 8.9 kilós ház átlagos fizikai adottságúnak mondható. A 4 x 5.25 hüvelykes meghajtóhely alaphelyzetben egy stílusos, rostély szerű ajtó mögött tornyosulnak, így az egyébként sem túl sokszor használt optikai meghajtók nem bontják meg az összképet. Ezen kívül már csak egy 200 mm-es, LED-es, percenként 1000-et forduló ventilátor található elöl, melynek piros fénye sejtelmesen szűrődik át a légbeömlőkön. A fenti csapott élen sorakoznak a szokásos csatlakozók és gombok, többek között két USB 3.0 port is.


A plexi ablakos oldalpanel eltávolítása után kiderül, hogy a 6 merevlemez hely klasszikus csavaros rögzítésű, az optikai meghajtók viszont szerszámmentes megoldást kaptak. Ez persze nem nagy tragédia, mégis milyen gyakorisággal pakolgatjuk ki-be az adathordozókat? Ha a válasz gyanúsan sok, akkor meg inkább egy hot-swap kereten vagy valamilyen dokkolón kell elgondolkozni. Amennyiben memória alapú tárolók felhalmozásán gondolkodunk, akkor sincs gond, SSD-ből összesen négyet pakolhatunk be. A kereszthuzat érdekében gyárilag kapunk egy hátsó 120 mm-es ventit is, ezen kívül még felülre szerelhetünk opcionálisan egy 120/200 mm-eset. Egy esetleges folyadékhűtés tömlőinek a hátsó panelen elő van készítve a terep 3 furat formájában.


CMHD.TV - CM Storm Enforcer VS. CM Storm Scout


Alaphelyzetben csupán 270mm hosszú videokártyák fogadására alkalmas, de a HDD keret eltávolítása után már a legnagyobb fenevadak (390mm-ig) is beférnek. Az alaplaptálcán szerencsére a CPU szerelőablak és a kábelbújtató nyílások is megvannak. Az Európában jövő hónapban debütáló CM Storm Enforcer toronyért 89 eurót fognak kérni.

CM Storm Enforcer midi ház CM Storm Enforcer midi ház CM Storm Enforcer midi ház CM Storm Enforcer midi ház CM Storm Enforcer midi ház CM Storm Enforcer midi ház CM Storm Enforcer midi ház CM Storm Enforcer midi ház CM Storm Enforcer midi ház CM Storm Enforcer midi ház CM Storm Enforcer midi ház CM Storm Enforcer midi ház

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Cooler Master RC-600 Gladiator 600 >> 18.630 Ft

PCHelpline: Thermaltake VM100M1W2Z V6 BlacX >> 19.253 Ft

Foramax: Aerocool VX-9 Fekete PC ház >> 14.900 Ft

Bluechip: Cooler Master RC-502 Centurion 5 II >> 16.690 Ft

PCHelpline: Thermaltake VK90001N Element T >> 16.129 Ft

Foramax: Aerocool VS-9 Fekete PC ház >> 13.500 Ft
Címkék:  CM Storm, Enforcer, midi, ház, számítógépház, torony, Gamer


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva