Aivia M8600 - Gamer egér a Gigabyte elképzelése szerint


Szerző: Kov | Dátum: 2011-04-15 18:20:38 | Rovat: Játék


..meglehetősen drága mulatságnak ígérkezik az Aivia M8600 Gamer egér, hiszen 144 dollár még tőlünk nyugatra is sok. Persze ha számításba vesszük, hogy a Gigabyte rágcsálója vezetékes és vezeték nélküli módot is támogat és képes 5 profil tárolására, már nem is tűnik annyira drágának..Váratlan helyről csapott le a sokoldalú harcos rágcsáló:


Mostanában nem vagyunk elkényeztetve kifejezetten játékosoknak szánt perifériákkal, meglepő módon ezt a nihilt pont a Gigabyte törte meg egy gamer egérrel, mely nemrég debütált idehaza is, Aivia M8600 néven. Érdekessége, hogy ez az egyetlen modell lehet egyszerre vezetékes és vezeték nélküli is, ez csupán a felhasználó döntése. Mindennapi teendők és böngészgetés során vezeték nélküli üzemmódban, kötöttségek nélkül hadonászhatunk, viszont ha eljön a hentelés ideje - amikor a legkisebb késleltetés is élet-halál kérdés lehet - akkor csatlakoztatjuk az aranyozott végű harisnyázott USB kábelt és kezdődhet a csata.


Gigabyte Aivia M8600 - egész jól hangzik

Gigabyte Aivia M8600 - egész jól hangzik


A csomag tartalma két Li-ion akumulátor, melyek az adóvevőként is funkcionáló bölcsőben vagy a csatlakoztatott kábellel tölthetők. Egy szuszra kb. 50 órányi öldöklést tesznek lehetővé, mindkét egységet bevetve ez az idő duplájára, vagyis 100 órára duzzad - 4 napig meg csak kijátsszuk magunkat. A telepek cseréje az úgynevezett Quick-swap megoldással történik, minek segítségével a játékból kiesett idő mindössze 2 másodperc, néhány gyakorlott mozdulat, mintha csak tárat cserélnénk kedvenc fegyverünkben. A Twin-eye Laser szenzor érzékenysége igen széles skálán állítható (100 ~ 6500dpi), ez kiegészülve a szabadon konfigurálható 5 profilall és a négyirányú csúszásmentes (téligumi mintázatra hajazó) görgővel komoly fegyvernek tűnik.

A GHOST Macro Engine az előre részletesen konfigurált profilokat a 32 KB fedélzeti memóriában tárolja, ezek kábeles üzemmódban módosíthatók. Az aktuális profilt színkódolt formában az egér tetején jelzi vissza a rendszer, így a játék hevében nem érhetnek kellemetlen meglepetések. Ergonómia szempontjából megfelelőnek tűnik: kellemes tapintású felület, magas profil és szimmetrikus kialakítás, így a balkezesek sincsenek kirekesztve a mókából. Akkumulátorral együtt 148 grammot nyom, ezért LAN partin nem ér megdobálni vele az ellenfelet, mert könnyen 8 napon túl gyógyuló sérülést okozhat, de legalább van benne anyag, nincs olyan műanyag öntvény hatása, mint sok társának. Vételára 144 dollár, ami bizony nem kevés, ennyiért a kategória legnevesebb gyártóinak több modellje is beszerezhető, szóval fel kell kötnie a gatyáját!

Gigabyte Aivia M8600 Gamer egér Gigabyte Aivia M8600 Gamer egér Gigabyte Aivia M8600 Gamer egér Gigabyte Aivia M8600 Gamer egér Gigabyte Aivia M8600 Gamer egér Gigabyte Aivia M8600 Gamer egér

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Gigabyte GM-M8000X Laser >> 12.290 Ft

Bluechip: Roccat Kone + Gamer egér >> 20.790 Ft

PCHelpline: Acme Pro MA-02 lézer játék egér >> 5.761 Ft

PCHelpline: Gigabyte Aivia GM-M8600 Gamer >> 23.072 Ft
Címkék:  Gigabyte, Aivia, M8600, Gamer, egér, lézer, vezeték nélküli


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva