ASUS O!Play Gallery HD Media Player


Szerző: Kov | Dátum: 2011-04-13 13:42:53 | Rovat: Multimédia


..az ASUS folyamatosan bővíti média lejátszói tárházát, legutóbb épp a CeBIT-en mutattak be 3D képes, erősítővel szerelt Blu-ray egységet. Most pedig az O!Play család kap egy újabb tagot, a Gallery HD személyében. A friss készülék a felső kategóriát célozza, USB 3.0 és iPod/iPhone csatlakozóval..Mindenevő csúcs médialejátszó körvonalazódik a horizonton:


Az ASUS az elmúlt bő egy évben komolyan fejest ugrott a média lejátszók piacába, azóta egyre-másra jelennek meg a legkülönfélébb eszközeik. A sort ezúttal az O!Play Gallery HD Media Player folytatja, mely funkcionalitásában az abszolút csúcskategóriát képviseli majd. Az új modell rengeteg apró fejlődést mutat elődeihez képest, a tapasztalat és a felhasználói visszajelzések összegyúrásával lassan megszületik a tökéletes multimédiás eszköz.


ASUS O!Play Gallery HD Media Player

ASUS O!Play Gallery HD Media Player - és távirányító


A támogatott fájlformátumok listáját teljesen felesleges lenne felsorolni, hiszen egy ilyen modern kütyü több társához hasonlóan egyszerűen mindenevő, a képességek idővel pedig csak tovább bővülhetnek firmware frissítések telepítésével. Vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolódással egyaránt képes az otthoni hálózat többi eszközével kommunikálni, egyetlen kattintással a lakás bármely pontjából egyenesen a nappaliba stream-elhetünk video és hanganyagot, körülményes másolgatás vagy pendrive körbehordozás és dugdosás nélkül.


Ha mégis inkább egy helyen szeretnénk tartani anyagainkat, akkor lehetőségünk van az O!Play Gallery bendőjébe egy 3.5”-os merevlemezt bújtatni, mely 6Gbps-os SATA interfészen csatlakozik a rendszerhez. Külső adattárak láttán sem jön zavarba, USB 3.0 és eSATA portján keresztül az adatmozgatás pörgős és a legbrutálisabb HD filmek közvetlen lejátszása is folyamatos, de frissen megtöltött memóriakártyák fogadására is felkészítették (CF, SD, MMC, MS). A kor követelményeinek megfelelően online szolgáltatásokkal is megbirkózik: Netflix, YouTube, temérdek online TV- és rádióállomás, Flickr, Picasa és sok minden más is szerepel felhozatalban.


ASUS O!Play Gallery HD Media Player

ASUS O!Play Gallery HD Media Player - csatlakozók


A legújabb házimozi rendszerekkel is szótért, Full HD 1080p és 7.1 csatornás Dolby TrueHD anyagok HDMI-n való továbbítása sem okoz számára problémát, hangot koax és optikai kábelen is átküldhetünk. Az Apple termékek tulajdonosaira is gondoltak egy iPod/iPhone csatlakozóval, így aztán tényleg bármit rádughatunk, teljes a lista. Egyelőre pontos megjelenési dátum és ár nem látott napvilágot, de képességeit elnézve minden szempontból a felső kategóriába várható.

ASUS O!Play Gallery HD Media Player ASUS O!Play Gallery HD Media Player ASUS O!Play Gallery HD Media Player ASUS O!Play Gallery HD Media Player ASUS O!Play Gallery HD Media Player ASUS O!Play Gallery HD Media Player ASUS O!Play Gallery HD Media Player ASUS O!Play Gallery HD Media Player ASUS O!Play Gallery HD Media Player ASUS O!Play Gallery HD Media Player ASUS O!Play Gallery HD Media Player

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Asus O!Play Mini Média lejátszó >> 18.390 Ft

Bluechip: Eminent EM7080 Média lejátszó >> 37.690 Ft

PCHelpline: Asus O!Play HD2 Media Player >> 32.291 Ft

PCHelpline: Western Digital LIVE Media Player >> 25.480 Ft
Címkék:  Asus, O!Play, Gallery HD, media player, lejátszó, 1080p


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2019 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva