SANYO Eneloop Mobile Booster - energiagombóc


Szerző: Kov | Dátum: 2011-04-07 17:34:12 | Rovat: Multimédia


..telefonjaink, mp3/4 lejátszóink, pda-nk ,vagy navigációnk töltésére használhatjuk a SANYO új, Eneloop Mobile Booster töltőjét, ami mobil akkumulátorként áll mellettünk az energia-szegész pillanatokban. Bendőjében 5000 mAh kakaó várja, hogy két USB aljzaton távozhasson..Hasznos útitárs a rohanó mindennapokon és szünidőben egyaránt:


Zsebünk tömve a legtutibb kütyükkel, egy gombnyomásra énekel, táncol, a hátán pörög és mindezt teszi Full HD-ben, de ha 1-2 naponta nem tesszük fel tölteni, akkor bizony hamar vége szakadhat a mókának. Ezzel nincs is semmi gond, ma már a legtöbb háztartásban található egy jól bejáratott központi töltőhely, amolyan szentély, ahol egy óriási hosszabbítóban sorakoznak a különböző adapterek (mert ugye a szabványosítás még gyerekcipőben). Az egész egy hatalmas káosz, annyi vezeték, mint egy intenzívosztályon, örül az ember, ha megtalálja a keresett végű huzalt. Tehát nem kérdéses, hogy függünk ezektől a mütyüröktől, éppen ezért érint minket érzékenyen, ha akkor fáradnak el, amikor nincs a közelben hálózati áram. Ha ez gyakran előfordul, sok bosszúságot okozva, akkor érdemes egy mobilis „power-pack” után nézni.


SANYO KBC-L2 - 5000 mAh-s akkupakk

SANYO KBC-L2 - 5000 mAh-s akkupakk


Ilyen kis energiacsomag például a SANYO legújabb terméke, a KBC-L2 újratölthető akkumulátor pakk. A SANYO komoly elismerésre tett szert az elemek és akkumulátorok piacán, főleg a híres Eneloop sorozatával, amelybe olyan speciális NiMH áramforrások tartoznak, melyek átlagos társaikhoz képest sokkal lassabb ütemben „sülnek ki”, vagyis egy teljesen feltöltött egység még három év múlva is 75%-on áll. Ezzel valósággal forradalmasították ceruzaelem alapú életünket.


Jelen esetben viszont egy nagy kapacitású (5000 mAh) Lítium-ion akkumulátort rejt a fehér burkolat, ami azért több telefon és médialejátszó töltésére is elég kell legyen. Ennyi töltés felszívásához persze elég sok időre van szükség, USB portról 14 óra, míg hálózati adapterről 7 óra alatt lehet maximálisan jóllakatni. Az energia leadására 2 hagyományos USB port szolgál, vagyis egy időben akár két különböző eszköz etetése is történhet (egyszerre 1000 mA leadására képes, ezt igény szerint egy aljzaton vagy szétosztva a kettőn). Ahhoz képest, hogy milyen hasznos lehet, még nem is olyan drága, a SANYO 79.99 dollárt kér a KBC-L2-ért.A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Arctic C1 Mobile + 4400mWh >> 4.860 Ft

Bluechip: Arctic C1 Hálózati USB-s töltő >> 2.665 Ft

PCHelpline: GP töltő ReCyko + 2db 850mAh AAA >> 4.810 Ft

PCHelpline: GP töltő PB27 + 4x 2300 AA >> 9.490 Ft
Címkék:  Sanyo, Eneloop, mobile, Booster, energia, töltő, mobil


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva