Eton ARCPT300W Safety Hub - Emergency mindenes


Szerző: Kov | Dátum: 2011-03-21 19:13:53 | Rovat: Green


..kurblis, akkumulátoros, zseblámpa, USB-s mobiltelefon töltő opcióval és beépített FM rádióval. Ez így együtt elég zavarosan hangzik, holott az Eton ARCPT300W Safety Hub készüléke valóban hasznos társ lehet, főleg éjjel, lemerült telefonnal, a civilizációtól elzárt helyen..Rengeteg hasznos dolog egyetlen kompakt kiszerelésben:


Nem kell hozzá túl nagy fantázia, hogy olyan szituációt képzeljünk el, amikor nagyon nagy segítség vagy akár életmentő is lehet az alant látható vörös keresztes egységcsomag. Tegyük fel, hogy egy nem túl forgalmas útszakaszon az éjszaka közepén lerohad az autó, megadja magát akkumulátor és még a mobiltelefon töltöttsége is kritikus szintre csökken. Ilyekor például megnyugtató jó lenne, ha az elsősegély csomagban ott lapulna az Eton ARCPT300W Safety Hub.


Eton ARCPT300W Safety Hub - Zseblámpa, vészjelző, USB töltő, rádió

Eton ARCPT300W Safety Hub - Zseblámpa, vészjelző, USB töltő, rádió (a kép nagyítható)


A nyeles gázkarszerű képződmény legfeltűnőbb eleme az oldalából kilógó kurbli, amivel a beépített Ni-MH akkumulátorokat tölthetjük fel éltető energiával néhány perces szorgos csavarintással. Az így képzett tartalékkal üzemeltethetjük a LED-es zseblámpát, a figyelmeztető piros villogót és még egy USB csatlakozó is helyet kapott a készüléken, amivel a GPS vagy a mobiltelefon használható szintre tölthető.


Ezen felül egy digitális tuner és a csomag része, mely képes az AM/FM rádiók és mind a 7 NOAA időjárási csatornát vételére. Vészhelyzetben mondjuk ritkán vagyunk kíváncsiak napjaink slágereire, de nem árt tudni, hogy éjszaka vajon kockára fagyunk az autóban, vagy hogy Godzilla a metropolisz éppen melyik részén hancúrozik katonai helikopterekkel, átrendezve a város megszokott összképét. Az Eton ARCPT300W egyébként AAA elemekről és 5V DC feszültségről is táplálható, ha a helyzet úgy kívánja. Pontos megjelenési dátuma még ismeretlen, de 69.99 dollárért már előrendelhető az Amazon webáruházban.
Címkék:  kurbli, akkumulátor, vészjelző, zseblámpa, fm rádió, töltő


lap teteje


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva