BitFenix Shinobi és Shinobi Window házak


Szerző: Kov | Dátum: 2011-03-11 17:27:58 | Rovat: Hardver


..egy gyilkoshoz méltó egyszerűséggel, extrák, sallangok és felesleges látvány elemek nélkül kerül piacra a BitFenix harmadik számítógépháza. A Shinobi és Shinobi Window zárt és ablakos kivitelbe lesz elérhető, hét darab 120mm-es ventilátor hellyel, 59, valamint 69 dolláros áron..Olcsó, mégis roppant elegáns és minőségi:


A kifejezetten játékos hardverekre szakosodott BitFenix bemutatta legújabb számítógépházát, a Shinobi-t (az egyik legfélelmetesebb modernkori gyilkos után kapta a nevét). Annak ellenére, hogy ez csupán - a tajvani cég - harmadik számítógép háza, több szempontból is figyelemre méltó. A midi ATX torony megjelenése titokzatos, a design hihetetlenül egyszerű, egyenes vonalak és szögletes élek mindenütt, a gamer célközönséghez képest kifejezetten komoly darab.


BitFenix Shinobi és Shinobi Window - minimál design maximalistáknak

BitFenix Shinobi és Shinobi Window - minimál design maximalistáknak


Előlapjának síkját nem sok minden szabdalja darabokra, a stilizált logó felett három 5.25 hüvelykes meghajtóhely lapít, ezeket két markáns vonal keretezi, melyek az egész házon végigfutnak. A tetőn is folytatódik a minimal-design, katonás rendben sorakozik a 4 x USB2.0 port, a fülhallgató kimenet, a mikrofon bement és a bekapcsoló gomb. A felület jelentős részét egy sűrűn lyuggatott háló uralja, ami mögött az összesen beszerelhető 7 x 120 mm-es ventilátorból kettő helyezkedik el. A fenti légkeverők akár 140 mm-es modellekre is lecserélhetők a maximális légáramlás megteremtése érdekében. A pormacskák indokolatlan elszaporodását légszűrők kontrollálják.


A CaseKing TV gyors szemrevételezése (német nyelvű)


Az oldallap lehet tömör fém vagy ablakos is, az utóbbi verziót a Shinobi név után tett Window jelzővel különböztetik meg. A beltér tisztasága a küllem után már nem meglepő; szintén feketére fényezett, tágas és minden porcikájában minőségi. Összesen 8 x 3.5”-os merevlemezt zsúfolhatunk az erre kialakított oszlopba, egy mellékelt beépítő kerettel egy 2.5”-os SSD meghajtót is rögzíthetünk. Az alaplap tálcán találunk CPU szerelőablakot és kábelbújtató réseket is, hátul láthatjuk a kötelező vízhűtés előkészítést, a táp pedig a mai divat szerint lent kapott helyet. 59 dolláros vételára (az ablakos változat 69$) kifejezetten baráti, bár nem is kapunk érte semmi extrát (Hot-Swap, dokkoló, USB 3.0 és társai).

BitFenix Shinobi ház BitFenix Shinobi ház BitFenix Shinobi és Shinobi Window ház BitFenix Shinobi és Shinobi Window ház BitFenix Shinobi és Shinobi Window ház BitFenix Shinobi és Shinobi Window ház BitFenix Shinobi ház BitFenix Shinobi és Shinobi Window ház BitFenix Shinobi Window ház BitFenix Shinobi Window ház

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Sharkoon Rebel 9 Economy Fekete PC ház >> 13.690 Ft


Bluechip: Cooler Master RC-430-KWN1-GP Elite 430 >> 10.820 Ft


PCHelpline: Chieftec BM-01B-OP fekete ház >> 14.382 Ft


PCHelpline: Gigabyte Poseidon 310 ezüst ház >> 12.959 Ft

Címkék:  Bitfenix, Shinobi, Window, ház, számítógép, PC ház


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva