In Win BUC midi ház hardcore felhasználóknak


Szerző: Kov | Dátum: 2011-03-08 09:27:23 | Rovat: Hardver


..mindenféle kiszögellések, domborulatok és egyedi HDD rögzítő rendszer jellemzi az In Win BUC számítógépházát. Különleges még a termék festése is, ami a gyártó szerint nagyon ellenálló a fizikai behatásokkal szemben. Napjaink elvárásai szerint van USB 3.0 kivezetés és LED-es világítású hűtés is..Ötletes merevlemez fiókok és ellenálló festékréteg főbb ismérvei:


A tajvani székhelyű In Win egy komoly számítógépház érkezését jelentette be, amivel kifejezetten a gamer és PC rajongó felhasználók köreit szeretné megcélozni. Megjelenése aránylag egyedinek mondható, mindenféle kitüremkedésekkel próbálják megbontani az unalmas tégla formát. Kiállása azonban egyáltalán nem mondható a kategóriában sokszor előforduló giccsparádénak, összképe diszkrét, visszafogott.


In Win BUC midi ház - érdekes név, érdekes forma

In Win BUC midi ház - érdekes név, érdekes forma


A BUC váza SECC acélból készült, a kívül-belül speciális fekete fényezése pedig szerencsére olyan ellenálló, hogy nem ugrik le egyből egy kisebb koccanás vagy karcolás hatására. Előlapján lentről felfelé haladva egy 120mm-es, kék LED-es ventilátor, egy világítós logó, 1 x 3.5” és 3 x 5.25” meghajtó bővítőhely, majd végül a bekapcsoló és reset gombokkal keretezve egy USB 2.0, egy USB 3.0, egy eSATA és a szokásos audio csatlakozók sorakoznak.


Az oldallapján egy kulccsal zárható kisajtót találhatunk, ami mögött négy menet közben is cserélhető (Hot-Swap) 2.5”/3.5” fiókos adattároló rendszer lapul (EZ-Swap), tehát az egész panel leszedése nélkül is matathatunk a merevlemezekkel. A szerszámmentesen szerelhető házikóban gyárilag érkezik még két 120mm-es légkeverő (fent és hátul), valamint a szellőzést az oldallapon kialakított lyuggatott felület is segíti. Vételára egyelőre ismeretlen, de potenciális versenyzője lehet a középkategóriának.

In Win BUC midi ház In Win BUC midi ház In Win BUC midi ház In Win BUC midi ház In Win BUC midi ház In Win BUC midi ház In Win BUC midi ház In Win BUC midi ház In Win BUC midi ház In Win BUC midi ház

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Sharkoon Rebel 9 Value Fekete PC ház >> 17.690 Ft


Bluechip: Cooler Master RC-430-KWN1-GP Elite 430 >> 10.490 Ft


PCHelpline: Gigabyte iSolo 220 Metálszürke Middle Tower ház >> 17.850 Ft


PCHelpline: Thermaltake VJ70001N2ZD Wing RS 200 fekete ház >> 11.131 Ft
Címkék:  In Win, számítógépház, midi, torony, hardcore, hot swap


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva