Razer egérpadok és egy Revoltec harci egér


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-12-23 12:39:41 | Rovat: Játék


Razer Scarab és Goliathus Extended - a kemény és a nagy:


A Razer szakemberei folyamatosan figyelik a játékosok igényeit, elvárásait és amint csak egy apró hiányosságot is észlelnek, rögtön új termékkel állnak elő. Legújabb alkotásaik is a gamereknek készültek, Scarab és Goliathus Extended néven. A Scarab egy igen masszív egéralátét, bár ára és képességei alapján erősen lekicsinylő dolog alátétnek nevezni.


Razer Scarab egérpad - kemény dió

Razer Scarab egérpad - kemény dió


A Scarab pad már a gyártó új, ún. „Razer Fractal 2.0” bevonatával rendelkezik. Ez a felület, legalábbis a gyártó és néhány játékos véleménye alapján az eddigieknél is tökéletesebb siklást eredményez. A világosszürke anyag tökéletes lézer és optikai egerekhez egyaránt, különös tekintettel a magas DPI értékkel rendelkező rágcsálókra. Ezek a gamer egerek ugyanis nagyon kényesen az egérpad felületének homogenitására, ebben pedig a Scarab verhetetlen. Fizikai méretei alapján a cucc középkategóriásnak mondható, hiszen a 350 x 250 x 3mm manapság nem számít extra nagynak. Scarab padunk mellé a gyártó egy hordozótáskát is mellékel, melyel biztonságosan szállítható a drága újdonság. A hivatalos megjelenést december 25-ére időzítette a Razer, sőt már arat is közöt: a Scarab 40 euróba kerül majd.


Két egérpadot ígértünk, úgyhogy ideje áttérni a Razer másik termékére. A Goliathus sorozatba tartozó Extended Series „egéralávalók” bizony jelentős változáson estek át, formájuk cseppet sem hasonlít a megszokotthoz. Első ránézésre az lehet az ember benyomása, hogy nem is egy, hanem rögtön kettő, vagy három egérpad van a képen. Persze erről szó sincs, a Goliathus Extended tényleg ennyire széles. Egészen pontosan 920 x 294 x 4,3mm-es termékről van szó.


Razer Goliathus Extended - 92 centi széles

Razer Goliathus Extended - 92 centi széles


Bizony, nem tévedés, 92 centi széles az újdonság, tehát jókora asztalra lesz szükségünk, ha legalább a felét szeretnénk használni. A kétféle kivitelben (Control Edition és Speed Edition) érkező Goliathus Extended ára 34,9 euró, az árusítás pedig már most megkezdődött.Revoltec FightMouse Elite - egy újabb harci egér:


Idén februárban jár nálunk a Revoltec FightMouse Pro egere, amivel akkor nagyon elégedettek voltunk. Most, a folytatás kapcsán joggal várhatunk valami hasonló produkciót, sőt, talán többet is. Az új egér Elite névvel kapható, 5040 dpi felbontással rendelkezik és elődeihez hasonlóan súlyozható (30 grammal).


Revoltec FightMouse Elite

Revoltec FightMouse Elite gamer egér


Csatlakoztatása természetesen USB 2.0-án történik, azonban már egyáltalán nem mindennapi a kilenc gombos kialakítás. A talp kerámia, míg az oldalsó rész csúszásgátló bevonatot kapott, így a Revoltec FightMouse Elite csak az egérpadon siklik, a kezünkben elvileg stabil helye van. A kinézete és specifikációi alapján tetszetős rágcsáló Európában 29 euróba kerül, ami látva a Razer egérpadok 35-40 eurós árát, egészen barátságosan hangzik.Razer Scarab, Goliathus Extenden és Revoltec FightMouse Elite - galéria:

Revoltec FightMouse Elite Revoltec FightMouse Elite Revoltec FightMouse Elite Revoltec FightMouse Elite Revoltec FightMouse Elite Revoltec FightMouse Elite Razer Scarab, Goliathus Extenden Razer Scarab egérpad Razer Scarab egérpad Razer Scarab egérpad Razer Goliathus Extenden

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua Electromax: Razer Kabuto egérpad >> 5.435 Ft


Bluechip: Razer DeathAdder V2 gamer egér >> 15.390 Ft


PCHelpline Gigabyte GM-M8000Xtreme >> 12.760 Ft
Címkék:  Razer, Revoltec, egér, egérpad, játék, Goliathus


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva