Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding


Szerző: Kov | Dátum: 2010-11-30 10:22:39 | Rovat: Tuning


A minőségi projekt a készítő negyedik komolyabb alkotása:


Néha a bit-tech.net fórumát böngészgetve olyan projektre bukkan az ember, amely azonnal megérinti, még akkor is érzi bennük a potenciált, ha csak néhány renderelt kép és kezdetleges munkafázis látszik. A Sidewinder pontosan egy ilyen munkanaplóban bújt meg. Készítője WolfandAngel (aka Ian Warendorf, Wolfie), aki legutóbb az áprilisi hónap modding címéről éppen csak egy hajszállal csúszott le. Idővel viszont szépen haladt az építkezés és végül néhány héttel ezelőtt sikerült befejezni a nagy művet.


Sidewinder by WolfandAngel - első renderelések

Sidewinder by WolfandAngel - első renderelések


Wolfie-nak ez már a negyedik komolyabb projektje, melyhez az inspirációt saját bevallása szerint az oldnewby (mellesleg magyar származású, Lukács Attila) által készített nagysikerű Cygnius X1 szolgáltatta. Ezzel nincs is semmi gond, nagyoktól nem szégyen tanulni. Ezen kívül nagy rajongója a Microsoft Sidewinder egérnek, így eldöntötte, hogy ezen gondolatokat összegyúrva alkot valami különlegeset.


Sidewinder by WolfandAngel - hátlap és belbecs

Sidewinder by WolfandAngel - hátlap és belbecs


Egy jóbarát segítségével hamar elkészültek az első renderelések, így gyorsan kiderült, hogy mi illik bele a fejében kialakult koncepciójába, és mi nem. A fizikai munka a gépház tetején lévő, a vízhűtés radiátorát takaró lamellák legyártásával kezdődött. Azonban mint mindig, a legyártás itt sem volt zökkenőmentes, a feladatra nem teljesen alkalmas és/vagy útközben kifulladt szerszámok mind nehezítették az előrehaladást, de végül sikerült

túllendülni.

Sidewinder by WolfandAngel - teljes pompa

Sidewinder by WolfandAngel - teljes pompa


A „szárnyak” mellett a világítástechnika volt a ház másik alappillére. Az alapelképzelés szerint egyetlen szín dominált volna, azonban a blogozó felhasználók véleményére adva RGB LED-ek kerültek a stratégiai fontosságú pontokra, így ügyes vezérléssel sok szépet ki lehet hozni belőlük. Wolfie azt szerette volna, ha az egész házat tetőtől talpig beborítják a lamellák, a különleges formák miatt ezért meg kellett magasítani a ház lábait. A lapok több réteg fekete festékkel érték el végső állapotukat. A kész mű összeszerelve nagyon pofás, a fekete és a nyers fém kontrasztja, valamint az igényes belső együtt impozáns látványt nyújt.Sidewinder by WolfandAngel - galéria:

Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló modding Sidewinder by WolfandAngel - szárnyaló moddingCímkék:  modding, PC mod, Sidewinder, WolfandAngel, szárnyak, fém, ház


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva