Dell Inspiron Mini Duo - december első hetében érkezik


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-11-18 23:00:23 | Rovat: Notebook


Dell Inspiron Mini Duo - Az ötlet:


Valószínűleg a Dell mérnökei és kreatív munkatársai már hónapok óta ülhettek a tervezőasztal felett és várták az ihletet. Aztán egyikük felugrott és előállt azzal az ötlettel, amivel a Dell Inspiron Mini Duo képes lehet kitörni a tabletek és netbookok túlnépesedett piacáról. Mi is ez az ötlet? Nem más, mint a monitor forgatásának módja, ugyanis az Inspiron Duo-nál nem az egész megjelenítőt, hanem csak annak belsejét forgatjuk. A szisztéma megismeréséhez az alábbi videó nyújt segítséget:A legegyszerűbben zseniálisnak lehetne titulálni a forgató mechanizmus kialakítását, ilyennel ugyanis még nem találkozhattunk. Kellemes, újszerű megjelenése mellet persze az eljárás további előnyökkel is jár; az Inspiron Duo tablet netbook létére is egészen vékony, ráadásul elvben a mozgó alkatrészek is tovább bírják a forgatást. Az ötlet alapjául szolgáló TFT panel amúgy 10,1” méretű, felbontása 1366x768 pixel.Dell Inspiron Mini Duo - impozáns hardver körítés:


Remekbeszabott kijelző megvalósítás mellett a Dell tisztességes hardverkörnyezet is biztosít a Mini Duo-ban. A konfiguráció lelkét jelentő processzor a lehető legjobb: (legalábbis Atom szinten) N550 egység. Mellette 2 GB DDR3 memóriát és 250 GB-os merevlemezt találunk, Windows 7 Home Premium operációs rendszer kíséretében.


Extrákat is találunk a gépben, illetve a gép mellett is. Belül a Broadcom Crystal HD grafikus gyorsítója segíti a Full HD videók és HD Flash alkalmazások zökkenőmentes futtatását. Rendelhető, opcionális tartozék még a JBL hangszóróval egybeépített dokkoló, mely otthoni és irodai használatkor lesz hálás segítség.


Dell Inspiron Mini Duo - december első hetében érkezik

Dell Inspiron Mini Duo - december első hetében érkezik


Árak tekintetében sem gurult el a Dell gyógyszere, az alap változat 550 dolláros összeggel rajtol, és még a dokkolós változat sem kerül többe 650 dollárnál. Ha valaki Bluetooth-os, beépített 3G-s, nagywinchesteres csoda masinát szeretne, az természetesen kénytelen lesz mélyebben zsebbe nyúlni. Legkorábban ezt (vagyis a vásárlást) december első heteiben tehetjük meg.Dell Inspiron Mini Duo - galéria:

Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo Dell Inspiron Mini Duo

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Packard Bell DOT SE-010HG fekete Netbook >> 73.900 Ft


Bluechip: Dell Inspiron 1012 10,1" N450 2GB W7S >> 102.390 Ft


PChelpline: ASUS EEE PC 1001PX 10,1 Intel Atom N450 >> 81.473 Ft
Címkék:  Dell, Inspiron, mini, Duo, netbook, tablet, N550, Atom, Intel


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva