Spire Epoxi PC ház - kívül-belül sötét


Szerző: Kov | Dátum: 2010-11-04 08:44:26 | Rovat: Hardver


Elegáns torony nagy helyigényű felhasználóknak:


A Spire a napokban jelentette be legújabb teljes méretű házát, az Epoxi-t. A névválasztás arról tanúskodik, hogy itt valami kemény legénnyel lesz dolgunk, és valóban, hiszen elsősorban a hardcore gamerek és power júzerek állnak a gyártó célkeresztjében. A masszív látszat szerencsére nem csak marketingfogás, a javarészt 0.8mm-es SECC acélból készült építmény igen stabil jószág.


Spire Epoxi ház - tekintélyt parancsoló

Spire Epoxi ház - tekintélyt parancsoló


A ház első ránézésre visszafogottan stílusos, semmi kirívó motívum, harsány színek vagy egyéb csicsa. Ez kifejezetten örömteli, nem hiszem, hogy csak azt az irányvonalat kellene kiszolgálni. Az alapkoncepció a minél tágasabb és szellősebb kialakítás volt, hogy minden nagyteljesítményű komponens és az ő épségükért felelős hűtőrendszer kényelmesen elférjen.


Spire Epoxi ház - belülről is impozáns

Spire Epoxi ház - belülről is impozáns


Ezt az elképzelést hivatott alátámasztani a gyárilag beépített hat darab (igen, 6!) 120mm-es ventilátor is. Ezek eloszlása: kettő elöl (kék LED-es), egy hátul és három felül (szintén kék LED-es). A megfelelő légáramlásról a lyuggatott alumíniumból készült elő- és oldallap gondoskodnak. A mai divatnak megfelelően a fő kezelőszervek és csatlakozók a ház tetején kaptak helyet, így különösebb görnyedés és hasalás nélkül működtethetjük őket. A gombok mellett a szokásos csatlakozási lehetőségek sorakoznak: 4 USB, 1 eSATA, egy mikrofon bement és egy audio kimenet.Spire Epoxi PC ház - a motorháztető alatt:


Az oldallapot lepattintva telibe fényezett fekete belső tér köszönt minket, a látványra nem lehet panasz. Az elülső régióban 5 x 5.25”-os és 6 x 3.5 hüvelykes tároló tornyosul. Ezek - és egyébként az egész ház is - szerelése szerszámmentesen történik. Első fájó pont az alaplaptálca, mely összefüggő felület, nincsenek rajta szerelőablakok, így amellett, hogy a kábeleket sem tudjuk olyan jól rendezni, egy méretesebb CPU hűtő felszereléséhez kénytelenek leszünk kiszedni az alaplapot.


Spire Epoxi ház - körbenézve

Spire Epoxi ház - körbenézve


Hátul már megint minden a legnagyobb rendben van. A tápot igényünknek megfelelően alulra vagy felülre is szerelhetjük, valamint összesen négy gyárilag kialakított tömlőnyílás is látható egy esetleges vízhűtés igényes becsövezése végett. A Spire Epoxi megjelenése valamikor novemberben várható $139.95 / €108.95 áron.Spire Epoxi PC ház - galéria:

Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház Spire Epoxi PC ház

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Spire BergWind II. táp nélküli fekete >> 10.175 Ft


Bluechip: Asus TA-9L1 Fekete Air Conditioner >> 12.420 Ft


PChelpline: Gigabyte GZ-X5 Fekete PC ház >> 10.532 Ft
Címkék:  Spire, Epoxi, PC ház, torony, számítógépház, fekete, 12cm


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva