Toshiba STOR.E TV+ Full HD médiaközpont otthonra


Szerző: Mico | Dátum: 2010-10-21 14:31:03 | Rovat: Multimédia


Toshiba STOR.E TV+ otthoni médialejátszó:


A Toshiba bemutatta új, HD felbontású multimédiás tárolóeszközét, mely a STOR.E TV+ típusjelzést kapta. A gyártó az eszközt főként otthoni használatra szánja, olyannyira, hogy „igazi médiaközpont otthoni használatra”-ként promózza. A médialejátszón akár 2TB adatot is tárolhatunk, illetve továbbíthatjuk is azokat a hozzá csatlakoztatott eszközre.


„Manapság egy külső multimédiás merevlemez-meghajtó sokkal többre képes annál, minthogy csupán digitális tartalmak tárolója, biztonsági és mindezek vezérlőeszköze legyen. Médiaközpontként is működik, amely támogatja a különféle kodekeket, így képes az összeférhetetlenségek leküzdésére is. Ez egy rendkívül értékes szolgáltatás, mivel - kihagyva a fárasztó konvertálási folyamatot - lehetővé teszi az olyan médiaformátumok lejátszását is, amelyet a tévékészülékek nem támogatnak” - mondta Szabó Tamás, a Toshiba magyarországi marketingvezetője.

Toshiba STOR.E TV+ támogatás és csatlakozás:


A Toshiba STOR.E TV+ az audio- (MP3, WMA, WAV, AAC, OGG, FLAC, LPCM, Dolby Digital, DTS Digital), video- (MPEG1 (DAT, MPG), MPEG2 (VOB, MPG, TS/M2TS/TP/TRP), MPEG4 (AVI, MP4, MKV), VC-1 (WMV), H.264 (AVI,MKV, MOV, MP4), RM/RMVB (RM/RMVB)) és képfájlok (JPEG, BMP, PNG, TIFF, GIF ) széles körét támogatja, valamint különféle csatolófelületeket is tartalmaz.


A nagy felbontású (Full HD) videófájlok tévén történő megjelenítését egyfelől a HDMI csatlakozó segíti, amit manapság már minden televízió készülékbe beépítenek, másfelől pedig RCA bemenetet is tartalmaznak, hogy azok se keseredjenek el, akiknek régibb típusú TV-jük van, amin még nincs HDMI csati.


Toshiba STOR.E TV médiaközpont otthonra

Toshiba STOR.E TV+ médiaközpont otthonra


A mai modern világban azonban a vezeték nélküli kapcsolatok is jelentős szerephez jutottak, főleg azért, mert nem kell akár több méteres kábellel bajlódni, illetve húzgálni, ha másik helyre szeretnénk venni a készülékeinket. Nos a Toshiba a STOR.E TV+ vezetékes kivitele mellett útjára indította a Wi-Fi-s verzióját is, mely egy olyan Wi-Fi USB hardverkulcsot tartalmaz, mely lehetővé teszi a STOR.E TV+ és az otthoni vezeték nélküli hálózat összekapcsolását. A készüléken nem mellesleg egy kártyaolvasó is helyet kapott.Toshiba STOR.E TV+ főbb adatok, elérhetőség és galéria:


Tárolókapacitás: akár 2TB

Csatolófelületek: 2 db USB 2.0 csatlakozó, HDMI 1.3, komponens videó-csatlakozó

Hálózat: 10/100 LAN csatlakozó, WLAN opció

Beépített kártyaolvasó: SD (SDHC), MMC, MemoryStick

Tömeg: 770 g (HDD nélkül)

Méret: 206 mm x 160 mm x 46,5 mm


A csinos Toshiba STOR.E TV+ médialejátszó a sajtóközlemény szerint már ebben a negyedévben kapható lesz, árról azonban még nincsenek információk.

Toshiba STOR.E TV+ adatlap Toshiba STOR.E TV+ adatlap Toshiba STOR.E TV+ adatlap Toshiba STOR.E TV+ adatlap Toshiba STOR.E TV+ médiaközpont otthonra Toshiba STOR.E TV+ médiaközpont otthonra Toshiba STOR.E TV+ médiaközpont otthonra Toshiba STOR.E TV+ médiaközpont otthonra Toshiba STOR.E TV+ médiaközpont otthonra Toshiba STOR.E TV+ médiaközpont otthonra Toshiba STOR.E TV+ médiaközpont otthonra Toshiba STOR.E TV+ médiaközpont otthonra Toshiba STOR.E TV+ médiaközpont otthonra

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: A.C.Ryan Full HD Mini média lejátszó >> 33.130 Ft


Bluechip: Asus HDP-R3 Full HD Wi-Fi Média lejátszó >> 26.790 Ft


PChelpline: Asus O!Play HDP-R1 Media Player >> 20.618 Ft
Címkék:  Toshiba, STOR.E TV+, média lejátszó, HD, 1080p, mkv


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva