SteelSeies WoW és MoH perifériák


Szerző: Mico | Dátum: 2010-10-20 19:22:37 | Rovat: Játék


World of Warcraft: Cataclysm MMO gaming mouse:


A hírek szerint decemberben érkezik a Cataclysm és vele azonos időpontban a SteelSeries direkt a játékhoz készített egere. A WoW harmadik kiegészítőjét minden bizonnyal rengetegen várják már, és biztosak lehetünk benne, hogy nem ez a termék az egyetlen, ami a játékhoz kapcsolódik majd.


A gamer rágcsáló egyedülálló külseje remekül felidézi a páncélos játék élményét. Az egéren 14 darab programozható gombot találunk, melyekkel a gyártó szerint mintegy 130 irányításhoz szükséges játék parancsot állíthatunk be. A gombok elhelyezkedése minden WoW-os számára megfelelő, nem zavaró, sőt, kényelmesen használható. A SteelSeies WoW-on eltárolhatjuk egy karakterünk teljes profilját, a termék szoftvere pedig további tizet képes megőrizni. Az egéren található LED-ek négyféleképpen pulzálhatnak, amivel egyedileg alakítható a játékélmény.


World of Warcraft: Cataclysm MMO gaming mouse

SteelSeies World of Warcraft: Cataclysm MMO gaming mouse


Az egér műszaki adatai a következők: 11750 képkocka/sec, 150 hüvelyk/sec, 90-5040 DPI/CPI. Ezen kívül a már említett 14 programozható gombbal és a 2,5 méteres vezetékkel is rendelkezik a mouse. A gyártó gondolt a Mac-esekre és a Windowst használó rétegre is, mindkét op-rendszerrel kompatibilis a termék.


A SteelSeries World of Warcraft: Cataclysm MMO gaming egerét az év végén 90 euróért vásárolhatjuk meg, ami a játékosok számára nagyon jó karácsonyi ajándék lehet.SteelSeries Medal of Honor Shift és 6Gv2 billentyűzetek:


A SteelSeries a MoH népszerű lövöldözős játék kedvelői számára (hogy teljes legyen a desktop játékélmény) négy új perifériát mutatott be, melyek a következők: 6Gv2 Medal of Honor Edition és a teljes mértékben testre szabható Shift Medal of Honor Edition billentyűzetek, a Xai Medal of Honor Edition egér és a sima anyagfelületű QcK Warrior Edition egérpad.


SteelSeries Medal of Honor Shift

SteelSeries Medal of Honor Shift billentyűzet


Két új SteelSeries billentyűzetünk közül a 6Gv2 Medal of Honor Edition elsősorban tartósságával és különlegesen masszív kialakításával érdemel figyelmet. A 18 karátos arannyal bevont érintkezők, az anti-ghosting technológia, valamint a közel 50millió leütést garantáló mechanika igazán jól hangzik, a kérdés csak az, hogy mindez együtt megér-e 80 Eurót?


Egy régi ismerős köszön vissza a SteelSeries Shift Medal of Honor Edition billentyűzetének képében. A korábban már nálunk is bemutatkozó, cserélhető betétes Shift ugyanis MoH belsőt kapott. Természetesen a szett kapható egyben (billentyűzet + belső) és külön belsőként is, ennek megfelelően az árak 25 és 99 Euró körül alakulnak majd.Xai Medal of Honor Edition egér és QcK Warrior egérpad:


Az egér fő erényei a pontosság és megbízhatóág, melyek egy profi játékosnak elengedhetetlenek. Gyakorlatilag persze kizárólag marketingről van szó, hiszen a korábban már látott Xai egér öltött Medal of Honor külsőt. Ez az egér burkolatán és a csomagoláson is visszaköszön, azonban technikai újításokról aligha beszélhetünk.


Xai Medal of Honor Edition egér

Xai Medal of Honor Edition egér


A MoH egérpad textil felülete könnyű kezelhetőséget és kényelmet biztosít az egér és a játékos számára is. Látványban itt sincs hiány, a pad szürke és fekete ruhát öltött, persze az már más kérdés, hogy a rágcsáló hogyan viszonyul a váltakozó színű felülethez. A Xai Medal of Honor Edition egér 80, míg a QcK Warrior egéralátét 15 eurós áron kerül majd a boltokba.SteelSeies WoW és MoH perifériák - galéria:

SteelSeies WoW és MoH perifériák SteelSeies Medal of Honor perifériák SteelSeies Medal of Honor Shift billentyűzet SteelSeies Medal of Honor 6Gv2 billentyűzet SteelSeies Medal of Honor 6Gv2 billentyűzet SteelSeies Medal of Honor Xai egér SteelSeies Medal of Honor Xai egér SteelSeies Medal of Honor egérpad World of Warcraft: Cataclysm MMO gaming mouse World of Warcraft: Cataclysm MMO gaming mouse World of Warcraft: Cataclysm MMO gaming mouse World of Warcraft: Cataclysm MMO gaming mouse World of Warcraft: Cataclysm MMO gaming mouse

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: SteelSeries 6G V2 Gaming angol billentyűzet >> 19.390 Ft


Bluechip: SteelSeries Xai Gamer egér >> 18.990 Ft


PChelpline: Microsoft SideWinder X5 mouse >> 10.856 Ft
Címkék:  SteelSeries, Shift, billentyűzet, egér, WoW, HoH, Medal


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva