Canon PowerShot SX30 IS - 35x-ös optikai zoommal


Szerző: Mico | Dátum: 2010-10-19 19:22:08 | Rovat: Multimédia


PowerShot SX30 IS - tökéletes őszi pillanatok:


A nyár folyamán elég sok fényképezőgépről írtunk híreket, sőt egy tesztet is elkészítettünk, ezzel is utalva arra, hogy egyre inkább szeretnék a fotós közösségnek is információkat szolgáltatni. Itt az ősz, és a Canonnál már kapható a PowerShot SX30 IS típusjelzésű 35x-ös optikai zoom-os fényképezőgép, melynek teljes nyugalommal adhatnánk a „zoomkirály” becenevet is. A 14,1 megapixeles érzékelővel rendelkező fotómasinával kiváló minőségű képeket, 35x-ös közelítőjének segítségével pedig - ha már őszről van szó - akár a levelek közt élő apró bogarakat, vagy a hegy oldalán lévő fa sárguló leveleit is csodálatosan éles képeken örökíthetjük meg.


PowerShot SX30 IS

PowerShot SX30 IS - a tökéletes őszi pillanatokhoz


Az ilyen nagy zoom tartományú objektívek kihívást jelenthetnek a fényképészek számára, főleg ha nem megfelelő fényviszonyok mellett, vagy állvány nélkül, teleobjektív tartományban szeretnének fényképezni. Ezeket a körülményeket segítve a Canon PowerShot SX30 IS modellt hatékonyabb optikai képstabilizátorral látták el, amely 4,5 fokozatban képes kompenzálni a beremegést (a rendszer minimalizálja az elmosódást nagy zoom vagy lassabb záridő használata mellett). A kamerában lévő ultrahangos (USM) és lengőtekercses (VCM) motorok biztosítják a gyors, pontos és csendes zoomolást, valamint fókuszálást.Canon PowerShot SX30 IS - kezelhetőség:


A PowerShot SX30 IS 2,7 colos, PureColor II VA LCD kijelzője rendkívüli rugalmasságot biztosít, hiszen kihajtható, így a legszokatlanabb szögekből, akár a legkisebb zugokat fényképezve vagy videózva is láthatjuk a kijelzőn az eseményeket.


PowerShot SX30 IS

PowerShot SX30 IS - kiforgatható kijelzővel


A gép azon felhasználóréteg számára is ajánlott, akik nem szeretnek bíbelődni a manuális beállításokkal, de mégis tökéletes felvételeket kívánnak készíteni. A Smart Auto technológia felismeri a felvétel-készítési körülményeket és kiválasztja a legideálisabb beállításokat (árnyékolt arcokhoz, vagy reflektorral megvilágított tárgyak megörökítéséhez is remekül alkalmazható).Canon PowerShot SX30 IS - ami az állóképeken túl van:


Természetesen a Canon PowerShot SX 30 IS géppel sztereo hanggal ellátott HD (1280 x 720) videók is rögzíthetők. (A masinán azonnal válthatunk a fényképek és a videók között). Felvételek készítése közben a speciális dinamikus képstabilizátor mód csökkenti a filmezés közbeni mozgás okozta remegés hatását. A fényképezőgépet a HDMI-mini porton keresztül HDTV-hez csatlakoztatva megnézhetjük, élvezhetjük a rögzített felvételeket. Kreatív felvételeket is készíthetünk a Canon gépével, megtalálhatók rajta a halszem-, miniatűr-, poszter- effektusok is.


PowerShot SX30 IS

PowerShot SX30 IS - nem csak fotózáshoz, videózáshoz is megjárja


A PowerShot SX30 IS támogatja a nagykapacitású SDHC és SDXC memóriakártyákat, úgyhogy nem nagyon kell aggódni azért, hogy rövid időn belül megtelik a memória. Ha azonban az idő múlásával egyszer csak mégis megtelik a kártya - azért, hogy könnyen megtaláljuk képeinket videóinkat - még a fényképezőben felcímkézhetjük, csoportba rendezhetjük azokat. A vezeték nélküli tartalomátvitelt a beépített Eye-Fi connected functions támogatja.Canon PowerShot SX30 IS digitális kamera - ár, jellemzők, elérhetőség és galéria:


Canon PowerShot SX30 IS legfontosabb jellemzői: 35x, ultraszéles látószögű zoom, optikai képstabilizátor (4,5 fokozatú), USM, VCM, 14,1 megapixeles CCD, 6,8 cm (2,7”) képátlójú, kihajtható LCD kijelző, EVF, HD videók, HDMI, integrált Smart Auto technológia, manuális üzemmódok, gyenge fénynél használható üzemmód, és miniatűr effektus használatával készített videók, zoomtámogató funkció, Szervo AF/AE, kiegészítők széles választéka


A PowerShot SX30 IS 35x-ös optikai közelítős digitális kompakt fényképezőgép már kapható: 135.000 Ft-os áron. (ára kereskedésektől függ).

Canon PowerShot SX30 IS digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX30 IS digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX30 IS digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX30 IS digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX30 IS digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX30 IS digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX30 IS digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX30 IS digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX30 IS digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX30 IS digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX30 IS digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX30 IS digitális fényképezőgép Canon PowerShot SX30 IS digitális fényképezőgép

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Canon PowerShot S90 digitális bridge fényképezőgép >> 109.725 Ft


Bluechip: Canon PowerShot SX210 IS digitális fényképezőgép >> 94.290 Ft


PChelpline: Canon Powershot SX20 IS digitális bridge fényképezőgép >> 97.500 Ft
Címkék:  Canon, PowerShot, SX30 IS, fényképező, fotó, kamera, 35x


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva