Asus ICL Challenge - hardver-teszt 1on1 kupa


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-10-15 21:38:45 | Rovat: Játék


ICL7 - 1on1 verseny ingyen, rengeteg nyereménnyel:


Portálunk mindig örömmel állt az eSport támogatók közé, most azonban nem hogy támogatunk, magunk vettük kézbe a szervezést. Ebből következően az ICL7 (hivatalos nevén Asus ICL Challenge) keretein belül, október 30-án szombaton 1on1 versenyt indítunk. A játékra mindenki díjtalanul (tehát teljesen ingyen) nevezhet, azonban az ingyenesség ellenére is nagy értékben adunk majd díjakat. Sőt, ez még nem minden, hiszen a verseny (és ott készülő videónk) házigazdájának a mindannyiótok által ismert zuGee-t kértük fel, aki örömmel vállalta a feladatot.


Sajnos versenyszámonként csak 16 nevezést tudunk elfogadni, így várhatóan nem mindenkinek jut majd hely. Nevezni a netfighterz.eu oldalon lehet majd, két lépcsőben. Az első „kapunyitás” október 19-én, kedden lesz, a második pedig október 22-én pénteken. Mind a két alkalommal a 7-7 leggyorsabb nevező kap helyet a CS 1.6, a CS Source és a COD4 versenyszámokban. A megmaradt helyekre a Netfighterz csapata nightcup-ot szervez, ennek részleteiről itt találtok információkat.


ICL7 - hardver-teszt 1on1 kupa


A helyszín és a versenyszámok mellett néhány szó a lebonyolításról és a díjakról. 1v1 versenyünket egyenes kieséses rendszerben tartjuk, azonban így is mindenki megkapja a neki járó figyelmet, hiszen az ICL7 szervezői nekünk adták a nagyszínpadot. Akinek esetleg otthonról drukkolnának a barátok, ismerősök, azok is biztosak lehetnek benne, hogy senki sem marad le a nagy meccsről, hiszen a versenyt a Netfigtherz élőben közvetíti. Számítógépet, monitort, billentyűt, egeret és fejhallgatót is mi biztosítunk, nektek csak annyi dolgotok van, hogy négy nyert meccs után hazavigyétek a fődíjat.


Gondolom aki szeretne részt venni a tornán, az azt is szeretné tudni milyen díjakért megy a harc. Nos, az ACME (Ageta), a Kingston, a Thermaltake, a Bluechip és az ICL7 névadó szponzora, az Asus jóvoltából rengeteg (jelen állás szerint 120.000 Ft értékű) díjunk lesz. További, pontos részleteket (a nyereményekről és a lebonyolításról) jövő hét kedden árulunk el. Addig is melegítsétek az F5 billentyűt, hiszen a három játék összesen 48 helye egészen biztosan pillanatok alatt megtelik majd!
Címkék:  icl, LAN, source, CS, 1.6, cod, Thermaltake, ACME, Kingston


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva