Stílusos Razer MMO szett profiknak


Szerző: Kov | Dátum: 2010-10-11 16:08:41 | Rovat: JátékRazer Naga Maelstrom és Molten - Very special edition:


A virtuális valóság korát érjük. Egyetlen normálisabb számítógép és egy tisztességes sebességű internet-kapcsolattal olyan képzeletbeli világokban barangolhatunk, ahol egy teljesen új személyiségünk lehet, hátrahagyva a mindennapok nagyon is valós realitását. Ez nem csupán utópia, ez az opció szinte bárki számára elérhető. Aztán hogy erről kinek mi a véleménye, vagy hogy például mi a helyzet akkor, ha egy személy többet tölt el a virtuális, mint a valós világban, az már megint egy más kérdés. A lényeg, hogy milliós nagyságrendű mmo (massively multiplayer online) fanatikus éldegél világszerte, nem csoda, hogy egy külön iparág specializálódott ezen szegmens igényeinek kielégítésére.


Razer Naga Molten

Razer Naga Molten


A Razer is ezek közé a gyártók közé tartozik, termékeik jelentős része kifejezetten a professzionális (vagy csak tehetős) gamereket célozza meg. Egy korábbi hírben már szó esett a Razer Naga egérről, mely egy tagadhatatlanul kiváló mmo periféria. A címet olyan egyedi elgondolásoknak köszönheti, mint az összesen 17 gomb (ebből 12 számgomb a hüvelykujjunk alatt sorakozik) és a mindent igényt kielégítő precizitás. Csak emlékeztetőül, olyan finomságok kaptak helyet a kb. egy éve megjelent rágcsálóban, mint az 5600dpi felbontású lézer szenzor, a 1000Hz-es, 1 ms-os válaszidőre képes kommunikáció, a teljesen szabadon konfigurálható gombok, vagy a minimális súrlódást eredményező teflonbevonatú talpak. Jogosan felvetődik a kérdés, hova tovább?


Razer Naga Maelstrom

Razer Naga Maelstrom


Egy bő fél év után a Razer megadta a választ, és bejelentett két különböző, vizuális tuningon átesett példányt Naga Maelstrom és Molten Special Edition néven. Fontos kiemelni, hogy a perifériák csupán megjelenésükben térnek el az elődtől, fizikai és technikai paramétereik teljesen megegyeznek. A különleges mintázattal és megvilágítással felvértezett egerek stílusosan beleillenek a szín kavalkádos gamer világba. Kár, hogy használat közben felháborító módon saját kezünk akadályozza a látványt, de hát ez van, majd a szünetekre koncentráljuk a gyönyörködést. Szerencsére az árcédula pontosan ugyan annyit mutat (79$), mint a „sima” Naga esetében, így mindenki kedvére válogathat.Razer Ironclad - profi egérhez profi alátét:


Ha már van egy ilyen professzionális és ezáltal nem is túl olcsó egerünk, akkor ne legyünk már olyan igénytelen, hogy a csupasz asztalin, esetleg egy A4-es lapon taszigáljuk szerencsétlen jószágot. A Razer természetesen erre a problémára is kínál megoldást, aktuális újdonságuk a most bejelentett Ironclad nevezetű pad. Az anodizált alumíniumból készült egérpad kifejezetten robosztus, biztosan időtálló befektetés.


Razer Ironclad - játék határok nélkül

Razer Ironclad - játék határok nélkül


A speciális felületkiképzésének köszönhetően csak úgy siklik rajta mutatóeszközünk, viszont apró textúrája a legnagyobb precizitást biztosítja bármilyen egér használata esetén. A hatalmas felület (320 mm (length) x 270mm (width) x 2.5mm (height)) minden igényt kielégít, a low-sensitivy játékosok széles mozdulatai sem fognak határokba ütközni. Stabilitását gumi csúszásgátlók biztosítják. Mindez 59.99 dollárért a következő hónaptól világszerte elérhető.Stílusos Razer MMO szett - galéria:

Razer Naga Molten Razer Naga Molten Razer Naga Maelstrom Razer Naga Maelstrom Razer Ironclad - profi egérhez profi alátét Razer Ironclad - profi egérhez profi alátét Razer Ironclad - profi egérhez profi alátét Razer Ironclad - profi egérhez profi alátét

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Razer Megasoma Gamer egérpad >> 11.780 Ft


Bluechip: Razer DeathAdder V2 Gamer egér >> 13.635 Ft


Foramax: Razer Abyssus 3500DPI Gamer egér >> 9.190 Ft
Címkék:  Razer, egér, egérpad, Naga, MMO, Molten, Maelstrom


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2019 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva