Watercool Dream PC - Mick64 renderelései


Szerző: Kov | Dátum: 2010-09-29 19:17:40 | Rovat: TuningWatercool Dream PC - merj álmodozni:


A számítógépes moddingnak világszerte komoly rajongótábora van. A legtöbben csak ámulva csodáljuk a gyönyörű alkotásokat, de akik kellő kreativitással és elszántsággal rendelkeznek, azok időt és olykor komoly anyagi ráfordítást nem sajnálva próbálják megvalósítani álmaik PC-jét.


Watercool Dream PC - ilyen egy profi modding terv

Watercool Dream PC - ilyen egy profi modding terv


Persze az aktív modderek sem egyformák, van, aki a fejében látja az egész tervet, és különösebb előkészületek nélkül belecsap a nagy építésbe, és van, aki hosszú hónapokat is képes elbíbelődni a precíz tervezek elkészítésével. Az utóbbi csoportba tartozik egy bizonyos Micki64 nevezetű úriember is, professzionális alkotását az xtremesystem.org hasábjain publikálta. Most az ő munkájával ismerkedünk meg.Watercool Dream PC - a virtuális valóság:


A koncepció alapja az volt, hogy egy abszolút csúcs vízhűtéses rendszert készítsen. Így a gép minden porcikáját eme cél érdekében tervezte meg. A képeket elnézve szinte hihetetlen, hogy kizárólag ingyenes programokat vetett be a kivitelezés folyamán.


Watercool Dream PC - kész a nagy mű, bár még csak virtuálisan

Watercool Dream PC - kész a nagy mű, bár még csak virtuálisan


Maguk a tervek a Google saját tervezőprogramjában, a SketchUp-ban születtek, a végső renderelést pedig egy Kerkythea nevű szoftverrel végezte. A tervek a galériában tekinthetőek meg, tényleg abszolút profi munka. Kíváncsi vagyok, vajon egy szép napon megszületik-e majd fizikai mása..Watercool Dream PC - galéria:

Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 renderelései Watercool Dream PC - Mick64 rendereléseiCímkék:  Watercool, Dream, PC, Mick64, render, álom, modding


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva