Arctic USB Hub és amit beledughatunk


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-09-21 11:39:55 | Rovat: HardverArctic Hub - USB elosztó egyedi formavilággal:


Négy portos USB Hub-ot mutatott be az Arctic, így megint sikerült tovább szélesíteniük a már amúgy is igen változatos termékkínálatot. Az újdonság négy bemenetére csatlakoztathatjuk az USB 2.0 felületű háttértárakat, egeret, billentyűt, vagy akár a webkamerát is. Érdekességként az egyedi forma említhető, ennek köszönhetően még a ducibb pendriveok is kényelmesen elférnek majd egymás mellett.


Arctic Hub - USB elosztó egyedi formavilággal

Arctic Hub - USB elosztó egyedi formavilággal


Három USB port az Arctic Hub előlapján, egy pedig a tetején kapott helyet, ami több szempontból is előnyös. Egyfelől a felső csatlakozó könnyebben hozzáférhető, másfelől használható a szintén Arctic Breeze Mobile ventilátor dokkolójaként. A Hub tetején zöld led jelzi az adatátvitel állapotot, számítógépünkhöz pedig egy mini USB kábelen keresztül kapcsolódik az újdonság. Hazánkban néhány héten belül lesz kapható az Arctic Hub, ára 4.000 Ft körül válható.Verbatim Store 'n' Go Clip-it - csíptethető pendrive:


Piros ponttal tüntették ki a Verbatim Store 'n' Go Clip-it pendrive szériáját, ami hamarosan a boltokban is feltűnhet. Persze ez a piros pont kicsit többet ér, mint az oviban, elvégre a „reddot design award: best of the best 2010” titulusáról van szó. Azok a termékek, amik ezt a címet elnyerik, komoly fórral indulnak más cuccokal szemben, így a Verbatim is jelentős eladásokra számíthat. A Store 'n' Go Clip-it érdekessége abban rejlik, hogy ötletes, csíptethető kialakítást kapott. Éppen ezért lesz népszerű a pen, mivel ha egy papírlaphoz, vagy a zsebünkhöz szeretnénk rögzíteni a terméket, csak ráhúzzuk és biztosak lehetünk benne, nem fog elveszni.


Verbatim Store 'n' Go Clip-it - csíptethető pendrive

Verbatim Store 'n' Go Clip-it - csíptethető pendrive


Egyelőre két méretben, azonban hét különböző színben érhető el a Verbatim Store 'n' Go Clip-it pendrive. A kapacitás 2, vagy 4GB lehet, színválasztékot pedig a fehér, fekete, citromsárga, narancssárga, kék, zöld és rózsaszín modellek biztosítanak. A kétgigás modellek ára valahol 3.500, dupla kapacitású testvéreiké pedig 4.500 Ft magasságában alakulhat.Team Group Fusion F108 Flash Drive - haladós pendrive széria:


Sokszor írtunk már arról, hogy külső tárolók esetében igazán nagy sebességet csak USB 3.0 segítségével lehet elérni. Nos, a Team Group rácáfolt erre a kijelentésünkre, ugyanis meglepően gyors pendrive szériával álltak elő. A Fusion F108 kulcsok USB 2.0 felületük ellenére is impozáns tempót kínálnak, kapacitásuk pedig minden bizonnyal jó ideig elégnek bizonyul majd.


Team Group Fusion F108 Flash Drive - haladós pendrive széria

Team Group Fusion F108 Flash Drive - haladós pendrive széria


A 2, 4, 8, 16 és 32GB méretben megvásárolható USB tárak fekete, ezüst és barna (vagy inkább arany) színekkel várják a vevőket, hihetetlen adatmozgatási tempót ígérve. A gyártó szerint kapacitástól függetlenül 30MB/s olvasási és 15MB/s írási sebesség áll majd a rendelkezésünkre. (Tehát a legnagyobb, 32GB-os F108 változat is 17 perc alatt teleírható.) Árakról még nem esett szó, de akinek nincs USB 3.0 a gépében, biztosan hajlandó sokat fizetni egy ilyen gyors USB 2.0 pendrive-ért..


Arctic Hub, Verbatim Store 'n' Go Clip-it, Fusion F108 - galéria:

Verbatim Store 'n' Go Clip-it Verbatim Store 'n' Go Clip-it Verbatim Store 'n' Go Clip-it Verbatim Store 'n' Go Clip-it Verbatim Store 'n' Go Clip-it Verbatim Store 'n' Go Clip-it Verbatim Store 'n' Go Clip-it Arctic Hub - USB elosztó Arctic Hub - USB elosztó Arctic Hub - USB elosztó Arctic Hub - USB elosztó Arctic Hub - USB elosztó Arctic Hub - USB elosztó Team Group Fusion F108 Flash Drive Team Group Fusion F108 Flash Drive

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Arctic Cooling Breeze Mobile USB ventillátor >> 1.985 Ft


Bluechip: ADATA Sport S805 8GB Piros >> 6.710 Ft


Foramax: Kingston 16GB DT G2 Pendrive >> 8.990 Ft
Címkék:  Arctic, Verbatim, Team, pendrive, USB, HUB, elosztó


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva