Magunkról


A hardver-teszt.hu portál 2008 februárjában indult, azzal a céllal, hogy színt vigyen a hardver tesztelés és hírkínálat hazai állóvizébe. A kezdeti nehézségek ellenére, az oldal folyamatos növekedése mellett ma már komoly törzsolvasói bázissal büszkélkedhetünk. Induláskor mindössze két személy dolgozott a portálon, mára a csapat létszáma elérte a 6 főt (külsős szerkesztőkkel együtt).

Legutóbbi nagy átalakításunk 2010 májusában zajlott, amikor több hónapos tervező és fejlesztő munka után portálunk elnyerte mostani alakját. Ez a változás nem csak a videók kapcsán vált szükségessé, hanem azért is, mert a hardver-teszt.hu már nem csak hardver, hanem multimédia, notebook, retro, játék és tuning rovatokkal is gazdagodott. Az új struktúrában jobb, szellősebb és tematikusabb tartalmat kap a látogató, akár hírt kíván olvasni, akár a videónkat nézi meg.

Egyedi és különleges még a női tesztek rovatunk, ahol hölgy tesztelőink készítenek videós beszámolót a náluk lévő termékekről.

A hardver-teszt.hu-t elsősorban videós szórakoztató - informatikai portálként üzemeltetjük, ennek megfelelően válogatjuk a tartalmat, valamint a szórakoztatás jegyében készítjük videóinkat.

A hardverek tesztelésén és bemutatásán kívül több, máshol nem látható szolgáltatással és cikksorozattal várjuk a kedves látogatókat. A VGA kártyák összehasonlítása programunk, egy könnyen és gyorsan használható összehasonlító. Az adatbázisunkban több, mint 100 videokártya 1000 teszteredménye található meg.

Célunk változatlan, szeretnénk a legszínesebb, legszórakoztatóbb IT portállá válni, ahol a látogató tanulhat, kereshet, vagy csak hátradől és élvezi a videók nyújtotta kényelmet.


Hardver-teszt Kft.

Adószám: 14502550-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-906696
Bankszámlaszám: 17000019-12019720-00000000

Elérhetőségeink:

Web: www.hardver-teszt.hu
E-mail: info@hardver-teszt.hu
Skype: hardver-teszt.hu
Telefon: 06-1-789-07-57

Észrevételek, kérdések, ötletek, egyéb megjegyzés:
E-mail: certmen@hardver-teszt.hu

Értékesítés, hirdetés, média kapcsolat:
E-mail: marketing@hsn.hu


© 2008-2018 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva