Adatvédelem


Oldalunk nem tárolja, és nem gyűjti a felhasználók adatait. Forgalommérést Google Analytics-el végzünk. A látogató az oldalak tartalmának letöltésével elfogadja ennek tényét.


A fórum használatáról

Oldalunkon mindenki regisztráció, és személyes adatok megadása nélkül olvashat és írhat fórum bejegyzéseket. Természetesen mivel semmilyen adatot nem kérünk a fórum használóitól, fenntartjuk a jogot a fórum témáinak és bejegyzéseinek szabad, és előre meg nem szabott elvek szerinti moderálására.
A fórumban reklám, trágár megjegyzés, társkeresés és bármely jogvédett tartalom elhelyezése TILOS, azonnali moderálást von maga után. A fórumban megjelent tartalom minden esetben olvasóink szuverén véleményét tartalmazza, azzal sem tartalmi, sem formai közösséget nem vállalunk.

Amennyiben a fórumban bármely cég vagy magánszemély sérelmezhető tartalmat talál, kérjük jelezze felénk a 06-20-237-6859-es telefonszámon vagy az info@hardver-teszt.hu e-mail címen.


Egyéb kérdést, észrevételt vagy javaslatot is szívesen veszünk. Köszönjük!© 2008-2018 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva